Koepeltent huren

Dome sizes 2018-05-31T11:45:11+00:00
  • Unieke constructie
  • Maatwerk is mogelijk
  • 9 variërende diameters

Een koepeltent huren biedt u tal van mogelijkheden omtrent het ontwerp. De tent kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van een printed cover of tijdelijke branding en het dak volledig transparant maken. Deze opties en meer licht het team van Domes Europe graag verder voor u toe. Geïnteresseerd? Wacht niet langer en informeer vandaag nog telefonisch naar de mogelijkheden.

Voor wat voor evenement wilt u een koepeltent huren?

Beurzen, festivals of bedrijfsfeesten: het zijn allemaal evenementen waarvoor u uitstekend een van onze koepeltenten kunt huren. Wilt u uw bedrijfslogo sterk naar voren laten komen? Of de koepel voorzien van een opvallende print? In dat geval maken wij graag een passend ontwerp, zodat uw koepel een unieke marketingtool wordt.

DOMES EUROPE TILT UW EVENT NAAR EEN HOGER NIVEAU

CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN

Uw tent is voorzien van Airtex

Kiest u ervoor om een van onze koepeltenten te huren? Dan leveren wij deze standaard met wit Airtex. Dit materiaal is geschikt voor binnen- en buitengebruik door het duurzame en sterke karakter. Hierdoor blijft uw koepeltent tegen weer en wind beschermd. Wilt u dat uw bezoekers nog wel naar buiten kunnen kijken? Dan voorziet u uw koepeltent van een Bayview window, panorama window of transparant dak.

Wanneer gaat u een koepeltent huren?

Heeft u een koepeltent op de korte of lange termijn nodig? Gaat het om een eenmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks gebruik? En wat zijn uw wensen die u terug in het ontwerp wilt laten komen? Maak uw wensen kenbaar aan onze professionals door te bellen naar +31 (0) 30 601 11 84. We bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk ook:

Koepeltent huren | Dome tent huren | Dome event

LANGUAGE