Dome event

Dome sizes 2018-05-31T11:45:11+00:00
  • Unieke constructie
  • Maatwerk is mogelijk
  • 9 variërende diameters

Een dome is steeds vaker terug te zien op een event. En dat is niet zo vreemd. Merkbeleving wordt optimaal overgedragen door een fullcolour cover, unieke vloeren, deuren en panoramaramen. En de nieuwste technieken kunnen in uw dome tent worden verwerkt. Kortom: u zet een creatief en uniek concept neer dat de beleving van uw bezoekersgroep optimaal stimuleert.

Een dome voor uw event kopen of huren

Of u nu een dome voor uw event bij ons gaat huren of kopen, in beide gevallen maken wij de koepeltent volledig op maat. Heeft u al een helder beeld in gedachten hoe uw dome vorm moet krijgen? Of kunt u wat inspiratie gebruiken voor het ontwerp van uw dome of bent u benieuwd welke projecten wij tot op heden op hebben geleverd? Bekijk in beide gevallen eens de reeds opgeleverde projecten in het online portfolio.

DOMES EUROPE TILT UW EVENT NAAR EEN HOGER NIVEAU

CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN

Stel uw vragen telefonisch

Wilt u graag meer weten over een van de opgeleverde projecten? Heeft u vragen over een dome voor uw event? Of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan onze vakbekwame medewerkers u graag te woord. U bereikt ons telefonisch via +31 (0) 30 601 11 84. Stimuleert u binnenkort de zintuigen van uw bezoekers tijdens een bezoek aan uw evenement?

Bekijk ook:

Dome event | Speciale tent huren | Dome tent indoor

LANGUAGE