Dome tent kopen

Dome sizes 2018-05-31T11:45:11+00:00
  • Unieke constructie
  • Maatwerk is mogelijk
  • 9 variërende diameters

Door een dome tent te kopen gaat er een wereld van mogelijkheden voor u open. Van de afmetingen tot aan het ontwerp en van speciale structuren tot aan aanvullende opties zoals unieke vloeren, ramen en deuren. Weet u al wat voor soort dome tent u gaat kopen? Bekijk een aantal mogelijkheden alvast in het online portfolio van Domes Europe.

Stel een dometent die wij te koop aanbieden zelf samen

Van een kleinschalige beurs tot aan een groot outdoor event, u wilt natuurlijk een dometent die te koop staat uitkiezen die aansluit op de verwachtingen van doelgroep. Daarom stelt u uw dometent volledig samen zoals ú het wilt en kiest u bij ons de volgende elementen uit:

DOMES EUROPE TILT UW EVENT NAAR EEN HOGER NIVEAU

CONTACT OPNEMEN
CONTACT OPNEMEN

Val op met uw dometent, door deze te laten bedrukken

Heeft u de keuze gemaakt voor een van onze dometenten die te koop staat? Dan kunnen wij het frame, indien gewenst, voorzien van een printed cover of tijdelijke branding. Uw logo valt écht op tijdens een meerdaagse beurs, bezoekers op een festival hebben een herkenningspunt of u viert uw bedrijfsfeest in uw eigen huisstijl.

De binnenkant én buitenkant uniek maken? Onze engineers maken het mogelijk

De zintuigen van uw bezoekers worden gegarandeerd geprikkeld als ze uw dome instappen. Maar wist u dat dit buiten een dome ook al kan? Het team van creatieve engineers gaat ook graag aan de slag met het ontwerpen van een unieke constructie. Deze is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar de dome die u bij ons kunt kopen wordt ook veilig geplaatst en getoetst volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Bekijk een aantal mogelijkheden in het online portfolio

De mogelijkheden voor een dometent die bij ons te koop staat zijn natuurlijk eindeloos. Maar om een goede impressie te krijgen van creatieve uitingen bekijkt u het online portfolio. Hier vindt u uiteenlopende ontwerpen binnen verschillende branches. En heeft u een dome tent gezien die u in soortgelijke versie wilt kopen? Laat het ons weten via +31 (0) 30 601 11 84 zodat we u kunnen adviseren in wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk ook:

Dome tent kopen | Festival dome tent | Dometent

LANGUAGE